Tort Cu Miez De Nucă De Cocos
Tortul cu miez de banane-nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 225 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr granulat, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Cu Firimituri De Banane, Tort De Gustare Cu Firimituri De Banane, și Tort De Fulgi De Ovăz Bananan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zaharurile, ienibaharul și sarea într-un bol; tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Rezervați 1/2 cană amestec de făină pentru topping; deoparte.
Combinați amestecul de făină rămas, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; adăugați banane, lapte și ou. Bateți la viteza medie a unui mixer până la amestecare. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de tort de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Combinați amestecul de făină rezervat de 1/2 cană, nucă de cocos și apă; se amestecă cu o furculiță.
Presărați amestecul de firimituri peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește pe un suport de sârmă.