Tort Cu Miere De Lavandă Mille Cr Amperpes

Tort Cu Miere De Lavandă Mille Cr Amperpes
Tortul cu miere de lavandă Mille Cr Amperpes este un vegetarian desert. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 691 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 946 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Serios Italian: Tort De Condimente Cu Miere De Lavandă, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Tort de lavandă cu ciocolată neagră cu glazură de unt de lavandă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Lavanda Cr Amperpes: procesați zahărul, lavanda și coaja de lămâie în robotul de bucătărie până când nu rămân fire de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
CrepeCrepe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați făină și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Adăugați lapte, apă, gălbenușuri de ou, unt topit și sare și pulsați până când amestecul este neted. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
După ce aluatul CR apercalpe s-a odihnit, tapetați foaia de copt cu hârtie pergament. Se amestecă ingredientele împreună pentru a se recombina.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Încălziți tigaia crincorpe la foc mediu-mare și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă aproximativ 3 linguri de aluat în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi întreaga suprafață. Gatiti pana cand partea de jos a CR apercorpe incepe sa se observe si partea de sus este uscata, 45 pana la 60 de secunde. Slăbiți ușor marginile CR apercalpe din tigaie cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o spatulă offset (metalică) și răsturnați. Gatiti inca 30 de secunde, pana cand fundul este vazut.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Glisați CR approppe pe foaia de copt pregătită și repetați cu aluatul rămas (ar trebui să existe 18 până la 20 CR appropes).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Pentru crema de patiserie cu miere: aduceți laptele, mierea, semințele de fasole de vanilie și păstăia de fasole de vanilie la fiert într-o cratiță mică la foc mediu, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Scoateți și aruncați păstăia sau clătiți, uscați și rezervați pentru alte utilizări.
10
Într-o cratiță mare cu fund greu, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul, amidonul de porumb și sarea. Treceți treptat laptele și aduceți amestecul la fiert la foc mediu-mare, amestecând constant și energic. Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, continuați să gătiți timp de 1 până la 2 minute pentru a evita o cremă de patiserie plângătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se strecoară crema de patiserie într-un castron mare. Se amestecă untul. Puneți vasul într-o baie de gheață și amestecați până când crema de patiserie se răcește, aproximativ 10 minute. Apăsați bucata de folie de plastic și direct pe suprafața cremei de patiserie și dați-o la frigider până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Bateți smântâna într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți crema de patiserie răcită pentru a slăbi, apoi pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Aranjați un cr rimporpe pe suportul de tort sau pe farfuria de servire. Cu spatula offset sau spatele lingurii de supă, întindeți aproximativ 1/4 cană de cremă de patiserie pe CR ampercalpe. Se acoperă cu al doilea CR approppe și se repetă procedura cu restul CR appropes și cremă de patiserie. Chill milles CR amperpes cu cel puțin 2 ore și până la 48 de ore înainte de servire. Praf cu zahăr de cofetari; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
CrepeCrepe
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista