Tort Cu Mere

Tort Cu Mere
Tortul cu mere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 505 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână pudră de condimente, scorțișoară măcinată, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Mere, Tort Cu Mere, și Tort De Mere I pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Înveliți o tigaie de tort de 10 inci sub formă de arc cu spray de gătit; pune-l deoparte.Faceți topping: amestecați împreună 4 linguri de unt, zahărul brun închis, ovăzul, 3/4 linguriță de scorțișoară și sarea de linguriță de sare până se omogenizează. Se amestecă nucile; pus deoparte.Faceți aluat: Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, nucsoara, 5 condimente pudra si restul de 2 lingurite scortisoara si 3/4 lingurita sare; pus deoparte. Puneți restul de 8 linguri (1 băț) de unt, zahărul granulat și zahărul brun deschis în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru paletă. Crema pe viteza medie pana se omogenizeaza, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Chineză Cinci CondimentChineză Cinci Condiment
Spray De GătitSpray De Gătit
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
UntUnt
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Se amestecă ouăle, pe rând. Reduceți viteza la minim; se amestecă în sos de mere și apoi amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
3
Adăugați făina în trei adaosuri amestecând între fiecare adăugare. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă; se presară topping de pesmet rezervat peste aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați merele deasupra, băgând unele în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Coaceți până când un tester de tort introdus lângă centru iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Tortul poate fi păstrat la temperatura camerei, acoperit cu folie de plastic, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista