Tortul cu mere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 505 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână pudră de condimente, scorțișoară măcinată, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Mere, Tort Cu Mere, și Tort De Mere I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Înveliți o tigaie de tort de 10 inci sub formă de arc cu spray de gătit; pune-l deoparte.Faceți topping: amestecați împreună 4 linguri de unt, zahărul brun închis, ovăzul, 3/4 linguriță de scorțișoară și sarea de linguriță de sare până se omogenizează. Se amestecă nucile; pus deoparte.Faceți aluat: Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, nucsoara, 5 condimente pudra si restul de 2 lingurite scortisoara si 3/4 lingurita sare; pus deoparte. Puneți restul de 8 linguri (1 băț) de unt, zahărul granulat și zahărul brun deschis în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru paletă. Crema pe viteza medie pana se omogenizeaza, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Zahăr Brun închis
Zahăr Granulat
Chineză Cinci Condiment
Spray De Gătit
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Nuci
Unt
Nucșoară
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Se amestecă ouăle, pe rând. Reduceți viteza la minim; se amestecă în sos de mere și apoi amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
3
Adăugați făina în trei adaosuri amestecând între fiecare adăugare. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă; se presară topping de pesmet rezervat peste aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați merele deasupra, băgând unele în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
6
Coaceți până când un tester de tort introdus lângă centru iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Tortul poate fi păstrat la temperatura camerei, acoperit cu folie de plastic, până la 3 zile.