Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Lemon Bundt. Această rețetă face 40 de porții cu 198 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, zahăr, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort Bundt de afine cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort Bundt cu lămâie cu glazură de ciocolată și lămâie confiată, și Tort Cu Lămâie Bundt.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți Generos o tigaie Bundt de 10 inci cu spray de gătit antiaderent și pudrați tigaia cu făină universală. Cerneti cele 1 1/2 cani de faina universala si faina de tort intr-un bol mediu, impreuna cu praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Praf De Copt
Spray De Gătit
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf Pan
Bol
3
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu paleta, folosiți degetele pentru a freca zahărul cu coaja de lămâie până când zahărul seamănă cu nisipul umed galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Zahăr
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați uleiul de canola și untul răcit și bateți la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Bateți ouăle întregi, gălbenușurile de ou, romul și extractul de lămâie până se încorporează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim și bateți în smântâna grea și ingredientele uscate în 3 loturi alternative, începând și terminând cu ingredientele uscate; asigurați-vă că nu exagerați. Răsturnați partea laterală a bolului și pliați aluatul până când este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Lămâie
Cremă Grea
Ulei De Canola
Ouă
Gălbenuș De Ou
Unt
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și folosiți o spatulă pentru a netezi suprafața.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Tigaie
6
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 1 oră, rotind tigaia la jumătate, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
7
Lăsați tortul să se răcească pe un suport timp de 30 de minute.
8
Într-o cratiță mică, combinați zahărul cu sucul de lămâie și romul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Lăsați siropul de lămâie să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Sirop
10
Inversați tortul pe o grătar așezată peste o foaie de copt. Folosind o frigăruie de lemn, faceți găuri uniform pe toată tortul și periați cu siropul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Frigarui
11
Lasă tortul să se răcească complet.
12
Într-un castron mediu, bateți zahărul cofetarilor cu sucul de lămâie și extractul de migdale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Migdale
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Se toarnă glazura peste vârful tortului, lăsându-l să picure pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
14
Presărați migdalele deasupra și lăsați glazura să se stabilească, aproximativ 20 de minute.