Tort cu foaie de ananas I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tort cu foaie de ananas I. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 298 de calorii . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 27 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Allrecipes necesită făină, unt, extract de vanilie și nucă de cocos. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 31% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Tort în foaie de ciocolată cu zară , Tort cu condimente cu morcovi și stafide și Tort cu susul în jos cu piersici și ananas .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adaugam ouale, uleiul, ananasul si vanilia, amestecam pana se omogenizeaza bine.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă iese curată.
Pentru a face toppingul: Într-o cratiță mică, combinați 1/2 cană de zahăr, nucile pecan, untul, laptele evaporat, 1 linguriță de vanilie și 1 cană de nucă de cocos. Gatiti la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana cand amestecul se ingroasa. Faceți găuri în tort cu o furculiță, apoi turnați amestecul cald peste tort.