Tort Cu Flan De Lămâie
Reteta tort cu Flan de lamaie este gata în aproximativ 3 ore și 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, apă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan De Lămâie-Anason, Flan De Lămâie Și Căpșuni, și Flan de lămâie cu compot de fructe de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Liniați tigaia rotundă de 9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste lateral. Pulverizați cu spray de gătit.
Tăiați tortul în felii groase de 1/2 inch; aranjați pe partea de jos și în sus a tigaiei pregătite pentru a forma un strat uniform, tăind felii după cum este necesar pentru a umple golurile.
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se toarnă cu grijă în blender.
Adăugați cremă de brânză, lapte și zahăr; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă coaja de lămâie.
Se toarnă peste tort în tigaie.
Refrigerați 3 ore sau până când gelatina este fermă. Folosiți mânere din folie pentru a îndepărta desertul din tigaie; aruncați folia. Desert de Top cu bici rece.