Tort Cu Firimituri De Afine
Blueberry Crumb Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 347 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 77 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, afinele, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Firimituri De Afine, Tort Cu Firimituri De Afine, și Tort Cu Firimituri De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați suportul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați o foaie de copt de 12 buc. pe 8 buc. pe 1 cm.cu spray de gătit nonstick. Înveliți cu făină și atingeți excesul.
Pentru a face toppingul de firimituri: într-un castron mare, cerneți făina cuzahărul brun, scorțișoara și sarea. Se topește untul într-un miccratiță; lăsați să se răcească timp de 2 minute.
Se toarnă untul topit pesteamestec de făină. Lucrați amestecul cu vârful degetelor pentru a apăsaîn firimituri mari frumoase; pus deoparte.
Pentru a face tortul: într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană de făină, praful de copt și sarea; pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați laptele, zahărul granulat, uleiul, oul și vanilia și adăugați la amestecul de făină. Se amestecă până când făina este absorbită. Folosind o mică spatulă offset, întindeți aluatul peste tigaia pregătită.
Într-un castron mediu, aruncați afinele cu restul1 lingură de făină.
Presărați uniform peste tort. Împrăștiați topping-ul de deasupra; va acoperi complet fructele de pădure.
Coaceți, rotind tigaia aproximativ două treimi din drum prin timpul de coacere, până când toppingul este maro auriu, afinele clocotesc și un tester de tort introdus în centrul prăjiturii iese curat, 45 până la 50 de minute.
Scoateți într-un suport de răcire și lăsați să se răcească timp de 10 minute sau complet.
Cerneti zaharul cofetarilor deasupra.
Tăiați în douăsprezece pătrate de 3 inci pentru a servi.