Tort cu dovleac

Tort cu dovleac
Tortul cu dovleac ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 670 de calorii. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați unt, amestec de prăjituri cu banane, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Pumpkin Crunch Cake (Pumpkin Dump Cake), Tort sănătos cu cană de dovleac cu glazură de ciocolată și prajitură vegană moale de dovleac cu glazură de cremă de unt cu condimente de dovleac.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți prăjiturile în tavi cu tub canelat de 12 căni conform instrucțiunilor de pe ambalaj; misto.
Echipamente pe care le vei folosi
Pesmet De Napolitană De Ciocolată, OpționalPesmet De Napolitană De Ciocolată, Opțional
2
Pentru umplutură, topește untul într-o cratiță. Se amestecă făina pentru a forma o pastă netedă. Adăugați treptat smântâna și zahărul, amestecând continuu până se îngroașă. Se fierbe 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă vanilia și sarea. Îndoiți nuci pecan; misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete Amestec De Prăjitură Cu Banane (dimensiune Obișnuită)2 Pachete Amestec De Prăjitură Cu Banane (dimensiune Obișnuită)
Amestec De Prăjitură Cu Banane (dimensiune Obișnuită)Amestec De Prăjitură Cu Banane (dimensiune Obișnuită)
Colorant Alimentar Roșu, Galben și VerdeColorant Alimentar Roșu, Galben și Verde
Colorant Alimentar Roșu, Galben și VerdeColorant Alimentar Roșu, Galben și Verde
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Tăiați o felie subțire de fundul fiecărui tort.
4
Ungeți un fund de tort cu umplutură; puneți prăjiturile împreună cu fundul împreună. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Într-un castron, cremă unt și shortening. Bateți zahărul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați lapte până obțineți consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
7
Combinați colorantul alimentar roșu și galben pentru a face portocale; nuanță aproximativ trei sferturi din portocala glazură. Nuanță verde glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
8
Așezați un pahar mic cu susul în jos în centrul prăjiturii pentru a susține „tulpina”. Pune o bucată de glazură pe pahar și deasupra cu un cornet de înghețată sau banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Con De înghețatăCon De înghețată
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
9
Tăiați conul sau banana la lungimea corectă; îngheț cu glazură verde. Tort Frost cu glazura de portocale. Dacă doriți, adăugați firimituri de apă de ciocolată ca „murdărie” în jurul prăjiturii. Țevi viță de vie verzi pe tort și „murdărie” dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista