Calzone vegetariene

Calzone vegetariene
Calzonele vegetariene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 2493 de calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 4,18 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Dacă aveți la îndemână ciuperci, arpagic, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Calzone vegetariene, Calzone vegetariene ușoare și Calzone.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, căliți ceapa, ardeiul roșu și ciupercile în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul, brânzeturile, condimentele și albușul; pus deoparte. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare bilă de aluat într-o formă de 5 inchi. cerc. Pune o pătrime din amestecul de legume pe centrul fiecărui cerc până la 1 inch de margine. Îndoiți aluatul peste umplutură; ciupiți tăiate pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Puneți o crenguță de mărar proaspătă pe fiecare, dacă doriți. Se bate galbenusul de ou si se unge deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
5
Coaceți la 375° timp de 18-20 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Calzone în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Revista