Tort Cu Două Boluri
Nevoie de un desert vegan? Tortul cu două boluri ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. Un amestec de bicarbonat de sodiu, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Tort de ciocolată cu un castron și încercările mele de decorare a tortului, Cel Mai Bun Tort Galben Cu Un Bol, și Tort De Ciocolată Cu Un Castron pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu combinați făina, zahărul, cacao, sifonul și sarea-amestecați pentru a se amesteca bine.
Într-un castron mare combinați apă, ulei, oțet și vanilie. Aruncați ingredientele uscate în amestecul de apă și amestecați cu o furculiță până se omogenizează. NU BATE.
Se toarnă aluatul într-o tigaie neagră de 9x13 inch.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute.