Tort cu curmale cu portocale
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute de petrecut în bucătărie, Tort cu curmale cu portocale ar putea fi o rețetă uimitoare lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 299 de calorii , 6 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă servește 20 și costă 51 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva ingrediente, le puteți face. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce este destul de rău. Batoanele de curmale de artar cu coajă de portocală , prăjitura cu curmale de ciocolată cu glazură de caramelă lipicioasă de ciocolată și brioșele cu cireșe, curmale și nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cerne împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; combina 1 cana cu curmale si nuci. Pune ambele amestecuri deoparte.
Într-un castron mare, smântâna de shortening și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Adăugați coaja de portocală.
Adăugați amestecurile de făină și curmale rezervate. Se amestecă laptele până se omogenizează.
Se pune într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie tub.
Coaceți la 300° timp de 1-1/2 până la 1-3/4 ore sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Pentru sirop, într-o cratiță mică, se încălzește sucul de portocale și zahărul până se dizolvă zahărul.
Lăsați să stea timp de 30 de minute. Răciți prăjitura în tavă timp de 10 minute înainte de a o scoate pe un grătar. Se răcește încă 10 minute înainte de a turna siropul peste prăjitură.