Tort Cu Cremă De Unt Mocha

Tort Cu Cremă De Unt Mocha
Reteta tort Mocha Buttercream ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 30 minute. O porție conține 8852 calorii, 81G de proteine, și 473G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 15,43 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, margarină, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert scump. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tort de nucă de banane cu cremă de unt Mocha, Tort Mocha cu glazură de cremă de unt de alune, și Tort Galben Umed Cu Glazură De Unt Mocha pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Karthauserhof Karthauserhofberg Riesling Kabinett
Parfumul ceva de drojdie, foarte proaspăt, cu un accent distinct de fructe roșii, în special zmeură. Un dulap de dans elegant, ușor, cu finisaj mineral fin.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate66
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista