Tort Cu Cremă De Praline
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de pralină, straturi de tort cremă, garnitură: jumătăți de pecan cu zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Înghețată Praline, Tort de nuc-Praline cu glazură de brânză cremă, și Tort de mere Bundt cu umplutură de cremă de brânză și glazură de Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aproximativ 2/3 cană de cremă de pralină uniform între fiecare strat de tort și aproximativ 1 cană deasupra tortului.
Întindeți un strat subțire de cremă de pralină (aproximativ 1 cană) pe părțile laterale ale tortului. Apăsați pecanii în părțile laterale ale tortului.
Garnisiți, dacă doriți. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește până când este gata de servit sau se congelează, dacă se dorește.