Tort Cu Cremă De Mentă Cu Ciocolată

Tort Cu Cremă De Mentă Cu Ciocolată
Această rețetă servește 14 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bomboane de mentă andes, apă, amestec instant de budincă de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, și Tort De Înghețată Matzo Cu Ciocolată Și Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul, ouăle și extractul; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Îndoiți prăjiturile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă în trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se coace la 350 de minute pentru 18-24 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Pentru topping, combinați amestecurile uscate de budincă, zahărul cofetarilor, laptele și extractul până se îngroașă. Îndoiți toppingul bătut și prăjiturile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
5
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu topping. Repetați straturile de două ori. Frost părți de tort cu restul de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se toacă opt bomboane; se presară peste centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
7
Tăiați bomboanele rămase în jumătate; garnisiți fiecare porție cu o jumătate de bomboane. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista