Tort Cu Cremă De Mentă Cu Ciocolată
Această rețetă servește 14 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bomboane de mentă andes, apă, amestec instant de budincă de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, și Tort De Înghețată Matzo Cu Ciocolată Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul, ouăle și extractul; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Îndoiți prăjiturile zdrobite.
Se toarnă în trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 18-24 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru topping, combinați amestecurile uscate de budincă, zahărul cofetarilor, laptele și extractul până se îngroașă. Îndoiți toppingul bătut și prăjiturile zdrobite.
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu topping. Repetați straturile de două ori. Frost părți de tort cu restul de topping.
Se toacă opt bomboane; se presară peste centrul tortului.
Tăiați bomboanele rămase în jumătate; garnisiți fiecare porție cu o jumătate de bomboane. A se păstra la frigider.