Tort Cu Cremă De Granola Cu Ciocolată Congelată
Tortul cu cremă de Granola cu ciocolată congelată este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cereale de cacao, vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Cu Cremă De Granola Cu Ciocolată Congelată, Tort De Înghețată Oreo Cu Ciocolată Congelată, și Frozen Swiss Cake Roll Ice Cream Sandwich Cake.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de pâine de 8x4 inci cu folie. Într-un castron mare, bateți smântâna, zahărul și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Întindeți 3/4 cană de frișcă uniform în fundul tigaiei.
Așezați 3 granola subțiri, cu ciocolata în sus, deasupra cremei. Se acoperă cu 3/4 cană frișcă.
Presărați 1/2 cană de cereale uniform deasupra.
Întindeți 3/4 cană de frișcă peste cereale.
Repetați stratificarea cu 3 granola subțiri și 3/4 cană frișcă. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de cereale, 3/4 cană de frișcă și 3 granola subțiri. Acoperiți ușor cu folie de plastic. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore sau până la 2 zile.
Pentru a servi, lăsați tortul să stea la temperatura camerei 5 minute.
Îndepărtați folia de plastic.
Așezați platoul de servire cu susul în jos peste tigaie; întoarceți platoul și tigaia.
Scoateți tigaia și folia. Rupeți granola rămasă subțire în bucăți; se presară deasupra. Cu un cuțit ascuțit, tăiați transversal în felii groase de 1 inch.