Tortul cu cremă de ciocolată albă cu zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 79 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 419 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, răcitor de vin cu aromă de zmeură, extract de migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort cu zmeură și cremă de ciocolată albă cu aragaz lent, Înghețată De Zmeură Cu Ciocolată Albă, și Înghețată Cu Vârtej De Zmeură De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați 1/4 cană zahăr, amidonul de porumb și 1/8 linguriță sare; se amestecă 1 cană răcitor de vin. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă 1 lingură de unt, 1/8 linguriță extract de migdale și 2 sau 3 picături de culoare roșie a alimentelor. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Culoarea Roșie A Alimentelor
Amidon De Porumb
Unt
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Zahăr
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește cuptorul la 177°.grăsime și făină fundul și laturile a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Într-o cratiță de 1 litru, topiți 3 uncii bare de copt la foc mic, amestecând ocazional; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
3
În castron mediu, amestecați făina, 1 1/2 căni de zahăr granulat, praful de copt și 1/2 linguriță de sare; pus deoparte. Într-un castron mare răcit, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți ouăle la viteză mare aproximativ 5 minute sau până când sunt groase și colorate cu lămâie; bateți în bare de copt topite și 1 linguriță extract de migdale la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Frișcă
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lămâie
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Îndoiți amestecul de ouă în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ouă
5
Adăugați amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, pliant ușor după fiecare adăugare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă în tigăi.
7
Coaceți runde de 8 inci 35 până la 40 de minute, runde de 9 inci 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
8
Într-o cratiță de 1 litru, topiți 3 uncii bare de copt la foc mic, amestecând ocazional; rece. Bateți barele de copt topite și ingredientele de glazură rămase cu mixerul electric la viteză medie până când sunt netede și răspândite. Dacă este necesar, amestecați un răcitor suplimentar de vin, câte 1 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
9
Umpleți straturile de tort cu umplutură de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
10
Întindeți glazura peste partea și partea superioară a tortului.