Tort Cu Condimente De Dovleac
Pumpkin Spice Cake este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 230 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, făină, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Încercați Tort moale de dovleac Vegan cu glazură de unt de condimente de dovleac, Tort Dublu De Dovleac Cu Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac, și Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de dovleac până se omogenizează bine.
Întindeți aluatul într - o tigaie ușor unsă de 15 x 10 1/2 inch.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Se întinde uniform glazura de brânză cremă peste tort; se presară cu nuci.