Tort cu ciocolată neagră și portocale
Tortul cu ciocolată neagră și portocale durează aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un desert care servește 10. Această rețetă de la BBC Good Food are 999 de fani. Mergeți la magazin și ridicați portocala Sevilla, puțin unt, coaja confiată de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rețetă Densă De Cartofi Dulci Cu Portocale Și Ciocolată Neagră, Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Biscuiți de ciocolată portocalie și neagră cu glazură portocalie.
Instrucțiuni
Pătrundeți portocala cu o frigăruie (chiar prin). Gatiti in apa clocotita timp de 30 de minute pana se inmoaie. Whizz întreaga portocală într-un robot de bucătărie până se omogenizează; lasa sa se raceasca.
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4/ventilator 160C.Ungeți și tapetați baza unei forme rotunde de tort de 23cm / 9in. Topiți ciocolata într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde timp de 2 minute la mare, amestecând după 1 minut.
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle, zahărul și uleiul. Bateți treptat portocala pură, aruncând orice sâmburi, apoi amestecați ciocolata topită răcită. Cerneti in cacao, faina si praful de copt.
Se amestecă bine și se toarnă în staniu.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este apăsat ușor în mijloc. (Verificați după 45 de minute și acoperiți cu folie dacă se rumeneste prea mult.) Se lasă să se răcească timp de 10 minute în cutie, apoi se aprinde pe o grătar pentru a se răci complet.
Faceți ganache de ciocolată: puneți ciocolata într-un castron rezistent la căldură. Aduceți crema la fiert și turnați peste ciocolată. Se lasă 2 minute, apoi se amestecă până se omogenizează. Se lasă deoparte până când este suficient de ferm pentru a se întinde peste tort până la 1 oră.
Transferați tortul pe o farfurie de servire. Folosind un cuțit de paletă, rotiți ganache-ul deasupra. Decorați cu benzi de coajă de portocală confiată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "