Tort Cu Capul În Jos Cu Rubarbă De Căpșuni
Tortul cu capul în jos cu rubarbă de căpșuni este un vegetarian desert. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de amidon de cartofi, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Capul În Jos Cu Căpșuni-Rubarbă, Tort De Rubarbă Cu Căpșuni Cu Susul În Jos, și Tort Cu Capul În Jos Cu Căpșuni-Rubarbă.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 de grade F (175 C). Aruncați căpșunile, rubarba, 1/2 cană de zahăr și amidonul de cartofi împreună într-un castron.Aranjați căpșunile de-a lungul fundului unei tigaie antiaderente de 9" rotunde sau pătrate de 8 inci, astfel încât părțile tăiate să fie cu fața în jos. Completați cu rubarba și orice lichid rămas, folosind rubarba pentru a umple golurile dintre căpșuni.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. În vasul al mixer electric, bateți untul și 3/4 cană de zahăr împreună până când sunt ușoare și pufoase ( aproximativ 2 minute).
Adăugați ouăle pe rând și continuați să bateți până se încorporează complet.
Adăugați iaurtul și extractul de vanilie și bateți pentru a combina. Treceți la atașamentul bătătorului și adăugați amestecul de făină în trei adaosuri bătând la viteză mică până când se combină după fiecare adăugare.
Întindeți aluatul peste fructe și puneți tigaia la cuptor.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese fără aluat pe ea (30-40 de minute).
Lasa tortul sa se raceasca 20 de minute. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor, dacă este necesar, și apoi inversați pe o farfurie mare. Dacă o parte din fructe rămâne lipită de tigaie, lipiți-le înapoi în tort.