Tort Cu Capul În Jos Cu Rubarbă De Căpșuni

Tort Cu Capul În Jos Cu Rubarbă De Căpșuni
Tortul cu capul în jos cu rubarbă de căpșuni este un vegetarian desert. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de amidon de cartofi, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Capul În Jos Cu Căpșuni-Rubarbă, Tort De Rubarbă Cu Căpșuni Cu Susul În Jos, și Tort Cu Capul În Jos Cu Căpșuni-Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 de grade F (175 C). Aruncați căpșunile, rubarba, 1/2 cană de zahăr și amidonul de cartofi împreună într-un castron.Aranjați căpșunile de-a lungul fundului unei tigaie antiaderente de 9" rotunde sau pătrate de 8 inci, astfel încât părțile tăiate să fie cu fața în jos. Completați cu rubarba și orice lichid rămas, folosind rubarba pentru a umple golurile dintre căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. În vasul al mixer electric, bateți untul și 3/4 cană de zahăr împreună până când sunt ușoare și pufoase ( aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați ouăle pe rând și continuați să bateți până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați iaurtul și extractul de vanilie și bateți pentru a combina. Treceți la atașamentul bătătorului și adăugați amestecul de făină în trei adaosuri bătând la viteză mică până când se combină după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Întindeți aluatul peste fructe și puneți tigaia la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese fără aluat pe ea (30-40 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lasa tortul sa se raceasca 20 de minute. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor, dacă este necesar, și apoi inversați pe o farfurie mare. Dacă o parte din fructe rămâne lipită de tigaie, lipiți-le înapoi în tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista