Prajitura cu bezea cu portocale cu capsuni este un desert care serveste 6. Pentru 76 de centi per portie , aceasta reteta acopera 8% din necesarul zilnic de vitamine si minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 394 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, suc de portocale, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 21% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort simplu cu căpșuni cu sos de vanilie cu rubarbă la grătar , Tort de șifon cu portocale cu umplutură de portocale și bezea și Prajitura de cafea cu bezea și portocale cu afine .
Instrucțiuni
1
Aliniați un 9-in. tava arcuită cu hârtie de pergament. Unge hârtie și părțile laterale ale tavii; pus deoparte. Într-un bol, combinați amestecul de prăjitură, sucul de portocale, gălbenușurile de ou și coaja de portocală; bate timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Suplimentara
Coaja De Portocala
Soiuri De Ciuperci
Bomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă în tava pregătită. Într-un alt castron, bate albușurile spumă și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, la mare putere, până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată Sau
3
Se întinde uniform peste aluat, sigilând pe marginea tavii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Cani De Glazura De Vanilie La Conserva
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
4
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute (bezea se va crăpa). Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Cartofi Rușini Mari, Fiecare De Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
Nucșoară Măcinată Sau
5
Scoateți părțile laterale ale tigaii. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
6
Tăiați în jumătate pe lățime.
7
Într-un castron mic, pasează 1/4 cană fructe de pădure cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați smântâna și bateți la putere până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Puneți un strat de prăjitură cu jumătate de bezea în sus pe o farfurie de servire.
10
Întindeți jumătate din amestecul de frișcă peste tort. Acoperiți cu prăjitura rămasă și topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie Guma
2-2/3 Cani De Glazura De Vanilie La Conserva
11
Se ornează cu fructele de pădure rămase. A se păstra la frigider.