Tort cu bezea cu portocale cu capsuni
Prajitura cu bezea cu portocale cu capsuni este un desert care serveste 6. Pentru 76 de centi per portie , aceasta reteta acopera 8% din necesarul zilnic de vitamine si minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 394 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, suc de portocale, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 21% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort simplu cu căpșuni cu sos de vanilie cu rubarbă la grătar , Tort de șifon cu portocale cu umplutură de portocale și bezea și Prajitura de cafea cu bezea și portocale cu afine .
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. tava arcuită cu hârtie de pergament. Unge hârtie și părțile laterale ale tavii; pus deoparte. Într-un bol, combinați amestecul de prăjitură, sucul de portocale, gălbenușurile de ou și coaja de portocală; bate timp de 3 minute.
Se toarnă în tava pregătită. Într-un alt castron, bate albușurile spumă și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, la mare putere, până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul este dizolvat.
Se întinde uniform peste aluat, sigilând pe marginea tavii.
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute (bezea se va crăpa). Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi.
Scoateți părțile laterale ale tigaii. Se răcește complet.
Tăiați în jumătate pe lățime.
Într-un castron mic, pasează 1/4 cană fructe de pădure cu zahărul rămas.
Adăugați smântâna și bateți la putere până se formează vârfuri tari.
Puneți un strat de prăjitură cu jumătate de bezea în sus pe o farfurie de servire.
Întindeți jumătate din amestecul de frișcă peste tort. Acoperiți cu prăjitura rămasă și topping.
Se ornează cu fructele de pădure rămase. A se păstra la frigider.