Tort cu banane și ciocolată cu glazură de unt de arahide
Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 679 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, smântână, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort cu banane și ciocolată cu glazură de unt de arahide, Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide, și Tort cu strat de ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți panseluțe de tort cu spray antiaderent. Linia de jos a panseluicu pergament; hârtie de acoperire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.Folosind un mixer electric, bateți zahărul,untul și zahărul brun într-un castron mare până când este ușorși pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a se amesteca între adaosuri și, ocazional, răzuind părțile laterale și partea de jos a bolului. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ingrediente uscate; bate la viteză micădoar pentru a amesteca.
5
Adăugați banane și smântână;bate doar pentru a amesteca. Îndoiți în mini jetoane. Împărțiți uniform între tigăi; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Banane
Cartofi Prăjiți
6
Coaceți prăjiturile până când un tester introdus încentrul iese curat, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați în rafturi de sârmă; lăsați să se răcească în tigăi timp de10 minute. Răsturnați prăjiturile pe rafturi; desprindețipergament și lăsați să se răcească complet.
1
Folosind un mixer electric, bateți mai întâi4 ingrediente într-un castron mediu până când se formează o ușoară și o glazură pufoasă, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Așezați 1 tort pe un platou.
3
Răspândiți 1 1/4 de căștiînghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați tortul rămas deasupra.Acoperiți partea superioară și laturile tortului cu restulînghețare.
5
Garnisiți cu chipsuri de ciocolată șisăruturi. Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 2 zileînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de servire.