Rețeta tortului italian de cremă Billie cu afine este gata în aproximativ 1 oră și 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 914 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bicarbonat de sodiu, containere afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cremă italiană a lui Billie, PW miercuri: tortul italian al lui Billie, și Tortul de cartofi dulci din sudul lui Billie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți și făină două tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Bateți albușurile până se înăbușesc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Într-un castron mare, cremă împreună untul, uleiul și zahărul granulat până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă gălbenușurile de ou, vanilia și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi în Formă De Inimă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
6
Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Alternați adăugarea laptelui de unt și a ingredientelor uscate la ingredientele umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se amestecă până se combină, apoi se pliază în albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8
Se toarnă uniform în tigăile pregătite și se coace până când o scobitoare iese curată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Apoi întoarceți prăjiturile pe rafturi de răcire și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru glazură: într-un castron mediu, combinați crema de brânză, untul, vanilia și zahărul pudră. Bateți până la lumină și pufos. Se amestecă nucile pecan și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Tăiați fiecare tort pe jumătate pe lungime, astfel încât să rămâneți cu 4 straturi.
2
Întindeți primul strat cu glazură și deasupra cu afine. Repetați straturile de tort, glazură și afine până când aveți 4 straturi de tort. Aranjați mai multe afine în jurul marginii fiecărui strat pentru structură.