Tort cremă italiană Billie cu afine
Rețeta tortului italian de cremă Billie cu afine este gata în aproximativ 1 oră și 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 914 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bicarbonat de sodiu, containere afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cremă italiană a lui Billie, PW miercuri: tortul italian al lui Billie, și Tortul de cartofi dulci din sudul lui Billie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți și făină două tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Bateți albușurile până se înăbușesc. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul, uleiul și zahărul granulat până când sunt ușoare și pufoase.
Se amestecă gălbenușurile de ou, vanilia și nuca de cocos.
Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Alternați adăugarea laptelui de unt și a ingredientelor uscate la ingredientele umede.
Se amestecă până se combină, apoi se pliază în albușurile de ou.
Se toarnă uniform în tigăile pregătite și se coace până când o scobitoare iese curată, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Apoi întoarceți prăjiturile pe rafturi de răcire și lăsați să se răcească complet.
Pentru glazură: într-un castron mediu, combinați crema de brânză, untul, vanilia și zahărul pudră. Bateți până la lumină și pufos. Se amestecă nucile pecan și nuca de cocos.
Tăiați fiecare tort pe jumătate pe lungime, astfel încât să rămâneți cu 4 straturi.
Întindeți primul strat cu glazură și deasupra cu afine. Repetați straturile de tort, glazură și afine până când aveți 4 straturi de tort. Aranjați mai multe afine în jurul marginii fiecărui strat pentru structură.