Tort Creme de Menthe II

Tort Creme de Menthe II
Creme de Menthe Cake II durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 509 de calorii, 6 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Allrecipes necesită lichior creme de menthe, ouă, smântână și fulgi de ciocolată semidulce. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Heather's Creme De Menthe Cake, Creme de Menthe Chocolate Cake Balls și Creme de Menthe Bats.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă tubulară de 10 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort și amestecul de budincă. Faceți o fântână în centru și turnați ulei, ouă, lichior și smântână. Bateți la viteză mică până se omogenizează. Răzuiți vasul și bateți 4 minute la viteză medie. Se amestecă fulgi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Turnați aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 55 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se lasa sa se raceasca in tava timp de 10 minute, apoi se intoarce pe un gratar si se raceste complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista