Tort Castel Prințesă

Tort Castel Prințesă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Princess Castle. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 234 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați carton, ouă, culoarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Printesa Castelul Bundt Tort, Tort De Castel Prințesă De Ciocolată, și Tort De Castel De Zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și laturile a patru tigăi pătrate de 8 inci. Într-un castron mare, bateți 1 amestec de tort, 1 cană de apă, 1/2 cană de ulei și 3 ouă folosind mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul între 2 tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți 2 tigăi la un moment dat timp de 23 până la 29 de minute (26 până la 34 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Repetați cu amestecul de tort rămas, apă, ulei și ouă. Răciți tortul răcit în congelator cu 45 de minute înainte de tăiere, pentru a reduce firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lingură glazură în castron mare. Se amestecă suficientă culoare alimentară până la culoarea roz dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Folosind un cuțit zimțat, tăiați vârful bombat din fiecare tort, astfel încât acestea să fie plate atunci când sunt stivuite. Pe tavă, Așezați 1 tort, tăiat cu fața în jos; întindeți 1/3 cană glazură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
5
Adăugați al doilea tort, tăiat cu fața în jos; se întinde deasupra cu 1/3 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
6
Adăugați al treilea tort, tăiat cu fața în jos; nu înghețați.
7
Tăiați al patrulea tort în sferturi.
8
Răspândiți o cantitate mică de glazură pe centrul tortului, aproximativ de dimensiunea unui sfert de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Așezați 1 sfert, tăiat cu fața în jos, deasupra glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10
Întindeți partea superioară a sfertului de tort stivuit cu glazură de 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
11
Așezați al doilea trimestru deasupra primului trimestru; se întinde deasupra cu 1 lingură glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
12
Adăugați al treilea trimestru; nu înghețați.
13
Tăiați al patrulea trimestru în sferturi pentru a crea patru pătrate de 2 inci.
14
Întindeți o mică bucată de glazură pe centrul superior al celui de-al doilea nivel de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
15
Așezați o bucată de 2 inci pe centru; întindeți deasupra cu glazură. Sus cu încă o piesă de 2 inci. (Aruncați restul de 2 bucăți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
16
Întindeți stratul subțire de glazură peste tortul stratificat pentru a sigila firimiturile. Congelați tortul 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
17
Conuri cu capăt ascuțit de îngheț cu glazură; se rulează în zahăr roz. Tort de îngheț cu glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
18
Așezați 1 con cu capul în jos pe fiecare colț al primului strat de tort și 1 pe stratul superior de tort pentru turnul central. Completați fiecare con cu o stea de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
19
Așezați cuburi de zahăr în jurul marginilor primului și celui de-al doilea strat. Completați fiecare dintre cele 4 cuburi de zahăr din colț cu o minge de gumă. Atașați 2 cookie-uri pe o parte a primului strat pentru a crea uși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
20
Tăiați 2 cookie-uri suplimentare la dimensiunea dorită pentru ferestre; așezați fiecare cookie pe părțile opuse ale ușilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
21
Tăiați cookie-ul rămas în jumătate; așezați 1 jumătate în centrul celui de-al doilea strat pentru a crea fereastra de accent. Țeavă pe geamuri și clanțe cu glazură albă. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista