Tort Castel Prințesă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Princess Castle. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 234 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați carton, ouă, culoarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Printesa Castelul Bundt Tort, Tort De Castel Prințesă De Ciocolată, și Tort De Castel De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și laturile a patru tigăi pătrate de 8 inci. Într-un castron mare, bateți 1 amestec de tort, 1 cană de apă, 1/2 cană de ulei și 3 ouă folosind mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul între 2 tigăi.
Coaceți 2 tigăi la un moment dat timp de 23 până la 29 de minute (26 până la 34 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Repetați cu amestecul de tort rămas, apă, ulei și ouă. Răciți tortul răcit în congelator cu 45 de minute înainte de tăiere, pentru a reduce firimiturile.
Lingură glazură în castron mare. Se amestecă suficientă culoare alimentară până la culoarea roz dorită.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați vârful bombat din fiecare tort, astfel încât acestea să fie plate atunci când sunt stivuite. Pe tavă, Așezați 1 tort, tăiat cu fața în jos; întindeți 1/3 cană glazură deasupra.
Adăugați al doilea tort, tăiat cu fața în jos; se întinde deasupra cu 1/3 cană glazură.
Adăugați al treilea tort, tăiat cu fața în jos; nu înghețați.
Tăiați al patrulea tort în sferturi.
Răspândiți o cantitate mică de glazură pe centrul tortului, aproximativ de dimensiunea unui sfert de tort.
Așezați 1 sfert, tăiat cu fața în jos, deasupra glazurii.
Întindeți partea superioară a sfertului de tort stivuit cu glazură de 1 lingură.
Așezați al doilea trimestru deasupra primului trimestru; se întinde deasupra cu 1 lingură glazură.
Adăugați al treilea trimestru; nu înghețați.
Tăiați al patrulea trimestru în sferturi pentru a crea patru pătrate de 2 inci.
Întindeți o mică bucată de glazură pe centrul superior al celui de-al doilea nivel de prăjituri.
Așezați o bucată de 2 inci pe centru; întindeți deasupra cu glazură. Sus cu încă o piesă de 2 inci. (Aruncați restul de 2 bucăți.)
Întindeți stratul subțire de glazură peste tortul stratificat pentru a sigila firimiturile. Congelați tortul 30 până la 60 de minute.
Conuri cu capăt ascuțit de îngheț cu glazură; se rulează în zahăr roz. Tort de îngheț cu glazură rămasă.
Așezați 1 con cu capul în jos pe fiecare colț al primului strat de tort și 1 pe stratul superior de tort pentru turnul central. Completați fiecare con cu o stea de bomboane.
Așezați cuburi de zahăr în jurul marginilor primului și celui de-al doilea strat. Completați fiecare dintre cele 4 cuburi de zahăr din colț cu o minge de gumă. Atașați 2 cookie-uri pe o parte a primului strat pentru a crea uși.
Tăiați 2 cookie-uri suplimentare la dimensiunea dorită pentru ferestre; așezați fiecare cookie pe părțile opuse ale ușilor.
Tăiați cookie-ul rămas în jumătate; așezați 1 jumătate în centrul celui de-al doilea strat pentru a crea fereastra de accent. Țeavă pe geamuri și clanțe cu glazură albă. Depozitați ușor acoperit.