Tort Cald De Budincă De Mere Caramel
Tortul cald de budincă de mere Caramel necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 282 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de topping rece biciuit, măr Granny smith, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Tort Cald De Budincă De Mere Caramel, Tort Cald De Mere Caramel, și Tort De Mere Cu Caramel Cald Fără Gluten.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Aruncați merele cu 1 lingură. amestec de tort. Pregătiți aluatul de tort cu amestecul de tort rămas conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se toarnă în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Sus cu mere.
Bateți amestecurile uscate de budincă, laptele, 3/4 cană topping de caramel și apă cu biciul 2 min.; stropiți peste mere.
Așezați vasul de copt pe foaia de copt.
Coaceți tortul 1 oră până la 1 oră 10 min. sau până se rumenesc. Se răcește 20 min. (Sosul se va îngroșa ușor pe măsură ce se răcește.)
Bateti restul de caramel topping și bici rece până când se amestecă bine. Se toarna peste felii de tort chiar inainte de servire; top cu nuci.