Tort Cadou De Crăciun
Reteta tort cadou de Crăciun se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă face 12 porții cu 1072 calorii, 6g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fructe de cireșe lângă ruloul de fructe de picior, zahăr de cofetari, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Rețete similare sunt Pâine Cadou De Crăciun, Tort Cutie Cadou, și Tort Cadou De Vacanță.
Instrucțiuni
Linia doi de 15 inchi. x 10 inch. x 1 în. tigăi de copt cu hârtie cerată. Pregătiți un amestec de tort conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă într-o tigaie pregătită. Repetați cu amestecul de tort rămas.
Coaceți la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Curățați ușor hârtia cerată din prăjituri. Tăiați blaturile la nivelul tortului.
Într-un castron mare, crema de unt și scurtarea până la lumină și pufos. Bate în vanilie. Adăugați treptat zahărul cofetarilor alternativ cu laptele, bătând bine după fiecare adăugare.
Îndepărtați 2 căni de glazură într-un castron; nuanță roșie. Referindu-ne la diagrama de mai jos, tăiați fiecare tort. (Salvați bucățile de tort rămase pentru o altă utilizare.)
Așezați un strat mare de tort pe un 16-in. x 12 inch. placă acoperită. Frost top cu 1/3 cană glazură albă; top cu al doilea strat mare. Frost top și laturi albe. Se acoperă cu un strat mediu de tort; frost top cu 1/3 cană glazură albă. Sus cu stratul mediu rămas; partea superioară a înghețului și laturile roșii. Se acoperă cu un strat mic de tort; se întinde deasupra cu glazură albă. Sus cu stratul mic rămas; partea superioară a înghețului și laturile albe.
Pentru panglică, tăiați o rolă de fructe într-un 19-in. bandă lungă; puneți deoparte piesa rămasă. Începând din partea de Jos scurtă a tortului, centrați ruloul de fructe și drapați peste fiecare strat, terminând în partea de jos a părții opuse.
Tăiați o altă rolă de fructe într-un 15-in. benzi; puneți deoparte piesa rămasă. Repetați draparea pentru partea lungă.
Pentru arc, tăiați un 12-in. și 3-in. strip dintr-o bandă de fructe rezervată. Buclați fiecare capăt al 12-in. strip spre centru; prindeți împreună pentru a sigila. Cu 3-in. strip, formează un cerc.
Așezați în centrul arcului și apăsați pentru a ține apăsat.
Se pune pe tort. Introduceți 1-1 / 4-in. bile de folie în interiorul buclelor de arc și un 3/4-in. minge de folie în interiorul buclei centrale pentru a ține deschisă.
Tăiați fâșia de fructe rămasă în patru 3-1 / 2-in. benzi; tăiați un" V " la un capăt al fiecăruia. Tuck capete drepte sub baza de arc. Decorați tortul cu bomboane.
Îndepărtați bilele de folie chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "