Tort Bundt Cu Cireșe Întunecate

Tort Bundt Cu Cireșe Întunecate
Dark Cherry Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, făină de tort, făină de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Bundt cu smântână de ciocolată neagră cu cireșe-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Tort Bundt Cu Ciocolată Neagră, și Tort Bundt Cu Afine Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie nereactivă (Vezi nota). Se amestecă cireșe, kirsch (sau suc de portocale), coajă de lămâie și extract de migdale. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul arată ca un gem foarte gros și s-a redus la aproximativ 1 cană, 5 până la 7 minutes.To pregătiți tortul: Cerneti faina de tort, faina integrala de grau, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Bateți zahărul, untul și uleiul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mică, apoi medie, până când sunt foarte ușoare și pufoase, aproximativ 1 1/2 minute, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
KirschKirsch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
GemGem
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați jumătate de iaurt și bateți până se omogenizează. Cu mixerul la viteză mică, bateți în jumătate ingredientele uscate până se încorporează. Bateți iaurtul rămas, ouăle, vanilia și extractul de migdale până se combină, răzuind părțile laterale după cum este necesar. Se amestecă ingredientele uscate rămase până se încorporează.Puneți o jumătate generoasă din aluat în tigaia pregătită, întinzându-se până la margini. Puneți amestecul de cireșe peste aluat. Se acoperă cu aluatul rămas. Ungeți un cuțit de unt și rotiți-l vertical prin aluat și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți tortul până când o scobitoare introdusă în partea cea mai groasă iese fără firimituri agățate de ea și partea superioară revine când este apăsată ușor, 50 până la 65 de minute. (Tigăile metalice de culoare închisă coc de obicei prăjiturile mai repede decât tigăile metalice de culoare deschisă sau strălucitoare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să stea până când tortul este complet răcit, aproximativ 1 1/2 ore. Rulați foarte atent un cuțit în jurul marginilor și tubului central pentru a slăbi tortul din lateral și de jos. Rapiți tigaia brusc de tejghea de mai multe ori pentru a slăbi complet. Inversați tigaia pe o farfurie de servire și glisați tortul afară. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista