Tort Bogat De Cafea Cu Ciocolată
Rich Chocolate Chip Coffee Cake este un mic dejun care servește 12. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 486 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, lapte, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Cafea Cu Ciocolată, Tort De Cafea Cu Ciocolată, și Tort De Cafea Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul, crema de brânză și 1-1/4 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle și vanilia.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de cremă alternativ cu lapte și se amestecă bine. Se amestecă chipsuri de ciocolată.
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie cu formă de arc.
Combinați nucile pecan, scorțișoara și zahărul rămas; presărați peste aluat.
Coaceți la 350 de euro timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește complet înainte de tăiere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul de cafea funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Maximin Grunhauser Riesling Abstberg încasează Gewachs cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs]()
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR) doar în 2015. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastră adâncă. Acesta prezintă arome revelatoare și arome de piersici albe, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și vegetale profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele-piersica, mărul și mango strălucesc peste tot - dar pământul bântuitor și detaliile filigrane ale acestui vin îl fac de neuitat.