Tort Blum ' s Coffee Crunch

Tort Blum ' s Coffee Crunch
Tortul Blum ' s Coffee Crunch ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 503 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, suc de lămâie, smântână grea bine răcită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Cafea Crunch Cranberry, Tort De Cafea Dovleac Crunch, și Tort De Cafea Peach Crunch.

Instrucțiuni

1
Pentru a face tortul: poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 9 inci cu un fund detașabil cu spray de copt antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cernem împreună făina, 3/4 cană de zahăr și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel (sau într-un castron mare, folosind un mixer portabil), bateți gălbenușurile și 1/4 cană de zahăr la viteză medie până când sunt groase și galben pal, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat apa, uleiul și vanilia, amestecând bine. Dacă utilizați un mixer cu suport, transferați amestecul într-un castron mare și spălați și uscați vasul mixerului și bateți (sau spălați bătăile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați albușurile în vasul mare al mixerului (sau într-un alt castron) și bateți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați crema de tartru și continuați să bateți până când albușurile formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
6
Adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați coaja de lămâie și sucul și bateți până se încorporează, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Folosind o spatulă de cauciuc, împăturiți amestecul de gălbenușuri în albușuri. Îndoiți treptat ingredientele uscate, aproximativ 1 cană odată, până când sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți blatul cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Coaceți tortul timp de 55 de minute până la 1 oră, până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați tortul să se răcească complet pe un suport de răcire, aproximativ 45 de minute (îndepărtarea tortului când este încă cald îl va face să se dezumfle și probabil să se rupă).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Rulați o spatulă offset în jurul părților laterale ale tortului pentru a o slăbi din tigaie. Ținând marginea tigaiei cu o mână, apăsați partea inferioară a tigaiei în sus și în afară. Rulați o spatulă offset între tort și fund pentru a o elibera. Înfășurați tortul în folie de plastic și dați-l la frigider până când sunteți gata să asamblați tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Pentru a face cafeaua crocantă: atașați un termometru pentru bomboane pe partea laterală a unei oale grele de 4 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați zahărul, cafeaua și siropul de porumb în oală și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional cu o spatulă de silicon termorezistentă până când amestecul ajunge la 270 km f, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Între timp, acoperiți puternic o foaie de copt de 13 pe 18 pe 1 inch cu spray de copt antiaderent. Măsurați bicarbonatul de sodiu într-un ramekin sau o ceașcă și așezați-l lângă plită, împreună cu un tel mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
16
Când crunch-ul ajunge la 270 F, creșteți căldura la mare și amestecați constant până când crunch-ul ajunge la 305 F.
17
Scoateți de pe foc și bateți rapid bicarbonatul de sodiu în criză; amestecul se va extinde și se va aera rapid, în câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
18
Se toarnă criza pe foaia de copt. Lăsați criza să se răcească, netulburată, timp de cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
19
Folosind un cleaver sau alt cuțit greu, tăiați crunch-ul în bucăți de dimensiuni sferturi. (Criza poate fi făcută înainte și depozitată într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 săptămâni.)
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Combinați smântâna grea, zahărul, vanilia și cafeaua într-un castron mare și bateți cu un mixer portabil până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați tortul pe o placă turnantă sau un suport pentru tort și, folosind un cuțit lung zimțat, feliați tortul orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Scoateți jumătatea superioară și așezați partea tăiată în sus pe o farfurie. Acoperiți ambele jumătăți cu frișcă, folosind aproximativ 1/2 cană pe fiecare parte. Împrăștiați 1 cană de criză uniform pentru a acoperi jumătatea inferioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3
Așezați jumătatea superioară, cu crema în jos, pe partea superioară a stratului crocant și apăsați ușor pentru a uniformiza straturile. Înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului cu frisca rămasă. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Când sunteți gata să serviți tortul, acoperiți părțile laterale și partea superioară cu criza rămasă (dacă aplicați criza în avans, va începe să se topească și să-și piardă mușcătura).
5
Acest tort este cel mai bine savurat în ziua în care este asamblat. Păstrați-l într-o cutie de tort sau sub o cupolă de tort la frigider.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista