Tort Bisquick De Catifea Cu Miez De Catifea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de Crumb de catifea Bisquick. O porție conține 214 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ou, zahăr granulat, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Firimituri De Catifea, Brioșe Cu Firimituri De Catifea Roșie, și Bare De Catifea Cu Șapte Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făină tigaie rotundă de 9 inci sau tigaie pătrată de 8 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul Bisquick, zahărul granulat, 1/2 cană de lapte, scurtarea, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată; Se răcește ușor.
Într-un castron mic, amestecați nuca de cocos, zahărul brun, nucile, untul și 2 linguri de lapte.
Întindeți toppingul peste tort. Setați controlul cuptorului la fiert. Se fierbe aproximativ 3 inci de la căldură aproximativ 3 minute sau până se rumenesc.