Torrone
Torrone este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 329 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Un amestec de extract de portocale, migdale, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Torrone, Fistic Torrone, și Torrone De Casă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand o temperatura a termometrului candy Inregistreaza 260 de grade F.
Între timp, într-un mixer electric, bateți albușurile de ou pentru a forma vârfuri rigide. Când zahărul atinge 260 de grade F, se toarnă încet într-un flux subțire în albușuri de ou, în timp ce mixerul funcționează.
Adăugați extracte, bateți la viteză medie timp de 13 minute, apoi pliați fructele confiate în amestec.
Se amestecă încă 2 minute, apoi se pliază în 1/2 cană de migdale.
Se toarnă amestecul în tigaie de tort pătrat de 9 inci pulverizată cu spray de copt sau unt tigaia și apoi praf cu făină. Se acoperă cu migdale rămase și fructe confiate suplimentare.
Se lasă să stea peste noapte, apoi se taie în bucăți de servire.