Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Torrelli cu cartofi și cârnați cu Rag. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 987 calorii, 39G de proteine, și 65g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ou, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi de cartofi cu carpa de carnati nr. Zile într-un balon, Carpa Cu Carnati Si Fenicul 4, și Carpa De Ciuperci-Carnati De Ciuperci 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofi și cârnați; fierbeți până când cârnații sunt fierți, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Cârnați
3
Transferați cârnații pe farfurie. Continuați să gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Cârnați
4
Se scurge bine. Curățați cartofii calzi; așezați într-un castron mare. Folosind masher de mână, mash cartofi pentru a netezi pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă în brânză, apoi următoarele 6 ingrediente. Tăiați mărunt cârnații; se amestecă. Capac; puneți umplutura deoparte la temperatura camerei până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Brânză
6
Făină de movilă pe suprafața de lucru. Faceți bine mare și puțin adânc (aproximativ 5 inci în diametru) în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați bine ouăle, uleiul și sarea. Folosind furculita, bateti ouale, uleiul si sarea pentru a amesteca. Lucrați treptat în suficientă făină din jurul amestecului de ouă pentru a forma aluat moale în centrul inelului de făină (va rămâne făină). Adunați aluatul în minge. Frământați aluatul pe suprafața de lucru până când este neted și elastic, lucrând în mai multă făină dacă este lipicios, aproximativ 10 minute. Acoperiți aluatul cu plastic; lăsați să se odihnească 45 de minute (aluatul va deveni moale și maleabil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Rularea și umplerea pastelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
9
Căptușiți 2 foi mari de copt cu prosoape de bucătărie netede sau hârtie pergament (folosiți pergament dacă intenționați să înghețați tortelli).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Prosoape De Bucătărie
Foaie De Copt
10
Tăiați aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Întoarceți mașina de paste la cea mai largă setare. Aplatizați 1 bucată de aluat în dreptunghi. Acoperiți bucățile rămase cu folie de plastic. Rulați aluatul prin mașină de 3 ori. Îndoiți capetele inegale pentru a face marginea dreaptă. Treceți aluatul prin mașină de încă 2 ori, pudrând ușor cu făină dacă este lipicios. Reglați mașina la următoarea setare mai îngustă. Rulați aluatul prin mașină de 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
Folie De Plastic
12
Tăiați fâșia de aluat în jumătate transversal pentru o manipulare mai ușoară (Fâșia devine foarte lungă pe măsură ce devine mai subțire). Lucrând cu jumătate de bandă de aluat și păstrând cealaltă jumătate acoperită cu plastic pentru a preveni uscarea, repetați aluatul de rulare prin mașină de 3 ori pe fiecare setare mai îngustă până când pastele au o grosime de 1/16 inch, pudrând cu făină foarte ușor dacă sunt lipicioase (fiecare bandă de aluat va avea aproximativ 20 de inci lungime și 4 inci lățime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
13
Așezați 1 bandă de aluat pe suprafața de lucru. Începând cu 3/4 inch de la 1 parte scurtă, umplerea picăturilor prin îngrămădirea lingurițelor de-a lungul a 1 parte lungă a benzii, distanțându-se la 1 inch și la aproximativ 1/2 inch de margine. Îndoiți partea lungă opusă a aluatului peste movile de umplutură. Apăsați în jurul movilelor de umplutură pentru a elibera orice aer, apoi apăsați aluatul între movile pentru a sigila. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile Bar
Aluat
14
Tăiați aluatul între movile de umplutură în tortelli individuali.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile Bar
Aluat
15
Transferați în foi pregătite. Faceți mai multe tortelli cu a doua bandă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
16
Repetați rularea bucăților de aluat de paste rezervate în 2 benzi, apoi umpleți și modelați în tortelli până când se folosește toată umplutura. Rezervați aluatul rămas pentru o altă utilizare. (Tortelli poate fi făcut înainte. Se pudrează ușor cu făină, se acoperă foile cu folie și se dă la frigider până la 4 ore sau se îngheață până la 2 săptămâni. Gatiti fara decongelare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
17
Rag
18
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
Se adaugă cârnați și saut până nu mai roz, de rupere în bucăți mici, cu spatele furculiței, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
20
Adăugați țelina tocată, morcovul, ceapa, pătrunjelul, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit uscat. saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Legume
Pătrunjel
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
21
Adăugați bulion de pui și pastă de roșii. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când cârpa se îngroașă ușor și se reduce la 3 căni, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Condimentează cârpa după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Pasta De Tomate
22
Servire
23
Gatiti tortelli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 5 minute (sau 6 minute daca este congelata). Folosind sită mare sau strecurătoare, transferați tortelli în set de strecurătoare în castron. Apă goală din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sita
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
24
Adăugați unt în aceeași oală; se topește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
25
Adăugați tortelli; se amestecă ușor până se încălzește și se acoperă cu unt. Între timp, aduceți cârpa la foc mic. Împărțiți tortelli între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
26
Stropiți cu unt din oală. Se acoperă cu cârpă; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
27
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
28
Se servește cu mai multă brânză și orice cârpă rămasă.