Torrelli cu cartofi si carnati cu carpa 4

Torrelli cu cartofi si carnati cu carpa 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Torrelli cu cartofi și cârnați cu Rag. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 987 calorii, 39G de proteine, și 65g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ou, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi de cartofi cu carpa de carnati nr. Zile într-un balon, Carpa Cu Carnati Si Fenicul 4, și Carpa De Ciuperci-Carnati De Ciuperci 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofi și cârnați; fierbeți până când cârnații sunt fierți, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
3
Transferați cârnații pe farfurie. Continuați să gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
4
Se scurge bine. Curățați cartofii calzi; așezați într-un castron mare. Folosind masher de mână, mash cartofi pentru a netezi pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă în brânză, apoi următoarele 6 ingrediente. Tăiați mărunt cârnații; se amestecă. Capac; puneți umplutura deoparte la temperatura camerei până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
6
Făină de movilă pe suprafața de lucru. Faceți bine mare și puțin adânc (aproximativ 5 inci în diametru) în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați bine ouăle, uleiul și sarea. Folosind furculita, bateti ouale, uleiul si sarea pentru a amesteca. Lucrați treptat în suficientă făină din jurul amestecului de ouă pentru a forma aluat moale în centrul inelului de făină (va rămâne făină). Adunați aluatul în minge. Frământați aluatul pe suprafața de lucru până când este neted și elastic, lucrând în mai multă făină dacă este lipicios, aproximativ 10 minute. Acoperiți aluatul cu plastic; lăsați să se odihnească 45 de minute (aluatul va deveni moale și maleabil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Rularea și umplerea pastelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
9
Căptușiți 2 foi mari de copt cu prosoape de bucătărie netede sau hârtie pergament (folosiți pergament dacă intenționați să înghețați tortelli).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Tăiați aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Întoarceți mașina de paste la cea mai largă setare. Aplatizați 1 bucată de aluat în dreptunghi. Acoperiți bucățile rămase cu folie de plastic. Rulați aluatul prin mașină de 3 ori. Îndoiți capetele inegale pentru a face marginea dreaptă. Treceți aluatul prin mașină de încă 2 ori, pudrând ușor cu făină dacă este lipicios. Reglați mașina la următoarea setare mai îngustă. Rulați aluatul prin mașină de 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Tăiați fâșia de aluat în jumătate transversal pentru o manipulare mai ușoară (Fâșia devine foarte lungă pe măsură ce devine mai subțire). Lucrând cu jumătate de bandă de aluat și păstrând cealaltă jumătate acoperită cu plastic pentru a preveni uscarea, repetați aluatul de rulare prin mașină de 3 ori pe fiecare setare mai îngustă până când pastele au o grosime de 1/16 inch, pudrând cu făină foarte ușor dacă sunt lipicioase (fiecare bandă de aluat va avea aproximativ 20 de inci lungime și 4 inci lățime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
13
Așezați 1 bandă de aluat pe suprafața de lucru. Începând cu 3/4 inch de la 1 parte scurtă, umplerea picăturilor prin îngrămădirea lingurițelor de-a lungul a 1 parte lungă a benzii, distanțându-se la 1 inch și la aproximativ 1/2 inch de margine. Îndoiți partea lungă opusă a aluatului peste movile de umplutură. Apăsați în jurul movilelor de umplutură pentru a elibera orice aer, apoi apăsați aluatul între movile pentru a sigila. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
14
Tăiați aluatul între movile de umplutură în tortelli individuali.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
15
Transferați în foi pregătite. Faceți mai multe tortelli cu a doua bandă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
16
Repetați rularea bucăților de aluat de paste rezervate în 2 benzi, apoi umpleți și modelați în tortelli până când se folosește toată umplutura. Rezervați aluatul rămas pentru o altă utilizare. (Tortelli poate fi făcut înainte. Se pudrează ușor cu făină, se acoperă foile cu folie și se dă la frigider până la 4 ore sau se îngheață până la 2 săptămâni. Gatiti fara decongelare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Rag
18
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
Se adaugă cârnați și saut până nu mai roz, de rupere în bucăți mici, cu spatele furculiței, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
20
Adăugați țelina tocată, morcovul, ceapa, pătrunjelul, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit uscat. saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
21
Adăugați bulion de pui și pastă de roșii. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când cârpa se îngroașă ușor și se reduce la 3 căni, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Condimentează cârpa după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
Pasta De TomatePasta De Tomate
22
Servire
23
Gatiti tortelli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 5 minute (sau 6 minute daca este congelata). Folosind sită mare sau strecurătoare, transferați tortelli în set de strecurătoare în castron. Apă goală din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
24
Adăugați unt în aceeași oală; se topește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
25
Adăugați tortelli; se amestecă ușor până se încălzește și se acoperă cu unt. Între timp, aduceți cârpa la foc mic. Împărțiți tortelli între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
26
Stropiți cu unt din oală. Se acoperă cu cârpă; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
27
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
28
Se servește cu mai multă brânză și orice cârpă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Ingrediente

7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPrune sau alte fructe fiertePrune sau alte fructe fierte1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt(1 băț) unt1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tocatmorcov tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată1lingura. otet de vin rosuulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola4maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1dulce italiană cârnațidulce italiană cârnați3cârnați italieni dulci, carcase îndepărtatecârnați italieni dulci, carcase îndepărtate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui sau bulion de pui conservat cu conținut scăzut de sarestoc de pui sau bulion de pui conservat cu conținut scăzut de sare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras6creveți și cu veneParmezan proaspăt rasParmezan proaspăt ras791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel Italian proaspăt tocatpătrunjel Italian proaspăt tocat1crenguțăPătrunjel Italian proaspătPătrunjel Italian proaspăt22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel Italian proaspăt tocatpătrunjel Italian proaspăt tocat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata1pinchMare de ardei roșu zdrobit uscatMare de ardei roșu zdrobit uscat1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi cu coajă albă (aproximativ 3), necojitecartofi cu coajă albă (aproximativ 3), necojite
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista