Topping De Streusel Cu Fulgi De Ovăz

Topping De Streusel Cu Fulgi De Ovăz
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Toppingul de Streusel cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 5 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, ovăz obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de fulgi de ovăz cu Topping de Streusel, Pere Coapte Cu Topping De Streusel Cu Fulgi De Ovăz, și Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați ovăzul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OvăzOvăz
3
Adăugați unt, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Puneți amestecul într-o tigaie superficială și coaceți 14 până la 16 minute sau până se prăjește ușor, amestecând după 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista