Toppingul de năut, usturoi și mentă este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 318 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, frunze de mentă rupte, acompaniament: crostini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crochete de năut cu Topping de salată grecească, Supă de grano și năut cu parmezan-Topping de ierburi, și Tocană de miel și vinete cu topping crocant de năut.
Instrucțiuni
1
Alunecați pielea din năut cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
2
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare kosher și piper folosind un mortar și un pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare), apoi bateți pasta împreună cu sucul de lămâie și uleiul până se omogenizează bine. Aruncați cu năut, apoi amestecați cu o furculiță până când amestecul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Năut
Usturoi
Carne Măcinată
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Cuțit
Bateti
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră pentru ca aromele să se dezvolte. Se amestecă menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
1
* Năutul poate fi condimentat și piure cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei, apoi amestecați menta chiar înainte de servire.