Topping de friptură de brânză albastră crocantă a lui Sensei

Topping de friptură de brânză albastră crocantă a lui Sensei
Topping-ul de friptură de brânză albastră crocantă a lui Sensei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 742 calorii, 46G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Este perfect pentru valentin zi. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pesmet, unt, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Topping de friptură de brânză albastră crocantă a lui Sensei, Varză de Bruxelles de bivol cu brânză albastră mărunțită, și Supă Prăjită De Pere-Butternut Cu Brânză Albastră Mărunțită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Se amestecă untul și hreanul împreună într-un bol până se amestecă uniform. Îndoiți brânza albastră se sfărâmă în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Albastră Se SfărâmăBrânza Albastră Se Sfărâmă
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Amestecați bine firimiturile de pâine în topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5
Grătați fripturile până când încep să se întărească și sunt roz-roșiatic și suculente în centru, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați fripturile într-o tigaie pentru broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Întindeți aproximativ jumătate din amestecul de brânză albastră deasupra fiecărei fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Gatiti fripturile sub broiler pana cand crusta devine aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista