Topping De Ceapă Caramelizată
Toppingul de ceapă caramelizat este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan garnitură. O porție conține 100 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de zahăr brun, ulei de canolan, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, care nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caramelizat-Topping de ceapă, rozmarin și nuci de pin, Topping De Mere Caramelizat, și Salată de fructe Lisa cu Topping de covrig caramelizat.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și presărați sare. Gatiti si amestecati timp de 15 minute sau pana cand umezeala din ceapa s-a evaporat si ceapa este complet ofilita.
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Presară oțet peste ceapă. Gatiti si amestecati timp de 20 de minute sau pana cand sunt usor aurii. Se amestecă zahărul brun; gatiti si amestecati timp de 15-20 de minute mai mult sau pana cand ceapa are o culoare maro caramel.
Dacă ceapa începe să se lipească de tigaie, adăugați apă, câte 1 lingură, până când ceapa nu se mai lipeste de tigaie.