Topping De Afine
Topping de afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă $2.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 568 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți afine, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Topping De Afine, Cel Mai Bun Cheesecake Cu Topping De Afine, și Cheesecake Cu Topping De Afine.
Instrucțiuni
Așezați afinele într-un vas mare și zdrobiți cu un masher de cartofi.
Adăugați apă și coaja de lămâie; se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Se strecoară fructele prin pânză de brânză, strecurătoare metalică sau Moară alimentară pentru a îndepărta pulpa și semințele; rezervați sucul.
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul și 4 căni de apă. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional, până când temperatura atinge 260 grade F (125 grade C).
Adăugați suc de afine și fierbeți timp de 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie și se ia de pe foc.
Se lasă să se răcească și să înghețe sau se poate după dorință.