Topper "Sushi" Cu Somon Afumat

Topper
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Jobenul de somon afumat "Sushi". Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, somon, fâșii de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sushi De Somon Afumat, Somon afumat și sushi cu avocado, și Sparanghel Somon Afumat Sushi.

Instrucțiuni

1
Stivați felii de somon, cu felii ușor suprapuse, pentru a forma dreptunghi de 6x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Se întinde cu 2 lingurițe. cremă de brânză răspândită; se acoperă cu spanac. Întindeți cu grijă crema de brânză rămasă pe spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Aranjați ardeii și castraveții de-a lungul a 1 parte lungă a stivei de somon. Pornind de la marginea depasit, roll up somon, jeleu-rola de moda, pentru a face jurnal. Înfășurați bine în folie de plastic. Dați la frigider 2 ore sau până când este suficient de ferm pentru a felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Tăiați ruloul în 12 felii; așezați pe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista