Topper "Sushi" Cu Somon Afumat
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Jobenul de somon afumat "Sushi". Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, somon, fâșii de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sushi De Somon Afumat, Somon afumat și sushi cu avocado, și Sparanghel Somon Afumat Sushi.
Instrucțiuni
Stivați felii de somon, cu felii ușor suprapuse, pentru a forma dreptunghi de 6x4 inci.
Se întinde cu 2 lingurițe. cremă de brânză răspândită; se acoperă cu spanac. Întindeți cu grijă crema de brânză rămasă pe spanac.
Aranjați ardeii și castraveții de-a lungul a 1 parte lungă a stivei de somon. Pornind de la marginea depasit, roll up somon, jeleu-rola de moda, pentru a face jurnal. Înfășurați bine în folie de plastic. Dați la frigider 2 ore sau până când este suficient de ferm pentru a felia.
Tăiați ruloul în 12 felii; așezați pe biscuiți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.