Topper De Ananas-Fructe De Pădure
Ananas-Berry Topper ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 40 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul cool Whip lite, biscuiți de scorțișoară graham, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Topper De Salată De Morcovi De Ananas, Pineapple-Berry Ice Pops, și Smoothie Mixt De Fructe De Pădure-Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ananasul și amestecul de budincă uscată într-un castron mediu. Amestecați ușor toppingul biciuit. Se da la frigider cel putin 30 min.
Lingura 1 Lingura. din amestecul de ananas pe fiecare pătrat graham chiar înainte de servire.
Completați fiecare cu o felie de căpșuni.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.