Topiți-vă în gură rulouri de Pecan

Topiți-vă în gură rulouri de Pecan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 67 de cenți pe porție. Un amestec de rulouri de semilună, nuci pecan, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Se topesc în gură cookie-uri I, Pui Topit În Gură, și Cârnați topiți în gură.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, untul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde în două unse 8-in. Tigăi pătrate de copt; pus deoparte. Desfaceți fiecare tub de aluat semilună într-un dreptunghi; sigilați cusăturile și perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crescent Roll AluatCrescent Roll Aluat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați nucile pecan, zahărul și scorțișoara; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
ZahărZahăr
4
Roll up, stil jelly-roll, începând cu o latură lungă; marginea sigiliului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
5
Tăiați fiecare rolă în 16 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Așezați partea tăiată în jos în tigăile pregătite.
7
Se coace la 375 la 13-17 minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigăi timp de 1 minut înainte de a se răsturna pe farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista