Tonul Cu Fața Deschisă Se Topește
Dacă aveți în jur 15 minute pentru a petrece în bucătărie, topiturile de ton cu fața deschisă ar putea fi spectaculoase pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru 90 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sos de hrean, miracle whip, roșii și procesează brânza americană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Patty Cu Fața Deschisă Se Topește, Cheddar De Curcan Cu Față Deschisă Se Topește, și Sandviș Topit Cu Ton Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele cinci ingrediente.
Așezați chiflele tăiate cu fața în sus pe o foaie de copt.
Întindeți amestecul de ton uniform peste chifle; deasupra cu roșii.
Se coace la 350 de calorii timp de 5 minute. Se acoperă cu brânză.
Coaceți cu 3-5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Pinot Noir, Merlot și Ros. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.