Tonjiru

Tonjiru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tonjiru. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 708 calorii, 14g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, burta de porc, părțile scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Tonjiru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți burta de porc într-o tigaie rece și porniți focul la mediu. Carnea de porc ar trebui să elibereze puțină grăsime pe măsură ce tigaia se încălzește, așa că nu ar trebui să adăugați ulei. Odată ce s-a revărsat puțin ulei, adăugați părțile albe ale scallions și ghimbir și prăjiți până când suprafața cărnii de porc este gătită și s-a format o crustă maro pe fundul tigaiei. Ridicați focul la mare și apoi adăugați sake-ul. Folosiți lichidul pentru a răzui fondul maro de pe fundul tigaiei și fierbeți până nu mai rămâne aproape niciun lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați apa și kombu, apoi aduceți la fierbere. Îndepărtați orice spumă care se acumulează la suprafață până când nu se mai acumulează spumă. Acoperiți cu un capac și reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți timp de aproximativ 40 de minute. Între timp, umpleți un castron cu apă rece, apoi adăugați o lingură de oțet sau suc de lămâie. Lucrând rapid, curățați brusturele, apoi folosiți un cuțit ascuțit pentru a îndepărta așchii de brusture în timp ce rotiți rădăcina cu cealaltă mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
KombuKombu
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scoateți kombu și ghimbirul. Îndepărtați cât mai multă grăsime în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
KombuKombu
4
Scurgeți brusturele și adăugați-l la tonjiru împreună cu morcovii, konnyaku și taro. Fierbeți până când legumele sunt fragede. Reduceți focul la minim, apoi adăugați miso. Deoarece salinitatea miso variază în funcție de marcă, gustați supa și adăugați mai mult miso dacă are nevoie de mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
MisoMiso
(tub Mare)(tub Mare)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Rădăcină TaroRădăcină Taro
5
Adăugați părțile verzi ale scallionilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista