Tonjiru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tonjiru. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.37 pe portie. O porție conține 708 calorii, 14g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, burta de porc, părțile scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Tonjiru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți burta de porc într-o tigaie rece și porniți focul la mediu. Carnea de porc ar trebui să elibereze puțină grăsime pe măsură ce tigaia se încălzește, așa că nu ar trebui să adăugați ulei. Odată ce s-a revărsat puțin ulei, adăugați părțile albe ale scallions și ghimbir și prăjiți până când suprafața cărnii de porc este gătită și s-a format o crustă maro pe fundul tigaiei. Ridicați focul la mare și apoi adăugați sake-ul. Folosiți lichidul pentru a răzui fondul maro de pe fundul tigaiei și fierbeți până nu mai rămâne aproape niciun lichid.
Adăugați apa și kombu, apoi aduceți la fierbere. Îndepărtați orice spumă care se acumulează la suprafață până când nu se mai acumulează spumă. Acoperiți cu un capac și reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți timp de aproximativ 40 de minute. Între timp, umpleți un castron cu apă rece, apoi adăugați o lingură de oțet sau suc de lămâie. Lucrând rapid, curățați brusturele, apoi folosiți un cuțit ascuțit pentru a îndepărta așchii de brusture în timp ce rotiți rădăcina cu cealaltă mână.
Scoateți kombu și ghimbirul. Îndepărtați cât mai multă grăsime în exces.
Scurgeți brusturele și adăugați-l la tonjiru împreună cu morcovii, konnyaku și taro. Fierbeți până când legumele sunt fragede. Reduceți focul la minim, apoi adăugați miso. Deoarece salinitatea miso variază în funcție de marcă, gustați supa și adăugați mai mult miso dacă are nevoie de mai multă sare.
Adăugați părțile verzi ale scallionilor și serviți.