Ton și ceapă roșie Spiedini

Ton și ceapă roșie Spiedini
Tunan și ceapă roșie Spiedini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 614 calorii, 37g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $6.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bucăți de ceapă de 1x1x1/4 inci, ulei de măsline cu aromă de usturoi, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Tuna Spiedini, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Spiedini Toscana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Bateți uleiul, sucul de lămâie și rozmarinul într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper. Filetați tonul, ceapa și feliile de lămâie pe 4 frigarui metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
LămâieLămâie
CeapăCeapă
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
BatetiBateti
BolBol
3
Se periază cu pansament; se presară sare și piper. Gratiți tonul și ceapa până când tonul este doar opac în centru, iar ceapa este ușor carbonizată și fragedă, întorcându-se și perindând adesea cu puțin pansament rămas, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Aruncați verdele și toate pansamentele rămase într-un castron mediu. Salată de movilă pe farfurii; deasupra cu frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista