Ton marocan-condimentat
Marocan-condimentat tunan este un curs principal, care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 595 calorii, 41G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $6.67 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pachet de coriandru, suc de lămâie, fripturi de ton oz/200g și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 100%. Franceză într-o clipă: ton rar condimentat marocan, Fripturi De Ton Marocan, și Salată De Paste Marocane Cu Ton sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți coriandrul, usturoiul, condimentele și sucul de lămâie într-un blender și blitz la o pură. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până obțineți un sos neted și gros. Pune deoparte.
Așezați fripturile de ton într-un vas nemetalic și acoperiți cu două treimi din sos. Se acoperă cu folie alimentară, apoi se lasă la marinat la frigider pentru aproximativ 20 de minute (sau până la 4 ore).
Încălziți o tigaie sau un grătar. Scuturați orice exces de marinată, condimentați fripturile de ton, apoi gătiți timp de 2-4 minute, în funcție de grosime pentru mediu rar, întorcându-se o dată (gătiți încă 2 minute pentru bine făcut).
Stropiți peste pasta de sos rămasă pentru a termina. Încercați să serviți cu cartofi noi; pentru o răsucire marocană, aruncați untul topit, amestecul de condimente harissa și frunzele de coriandru tocate prin cartofi.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.