Ton la grătar cu sos de mentă

Ton la grătar cu sos de mentă
Tonul la grătar cu sos de mentă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, mentă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort de cloud Blackberry cu fistic ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Tunan la grătar și creveți cu sos de dovleac de mentă, Tunan la grătar peste salată de orz cu Lămâie-Mentă, și Ton la grătar cu ceapă caramelizată, scorțișoară și mentă.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/3 cană de mentă într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil. Într-o cratiță mică din oțel inoxidabil, aduceți apa la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se adaugă zahărul și se amestecă până se dizolvă complet. Se amestecă oțetul, usturoiul și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
3
Se toarnă amestecul peste mentă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Lăsați să stea 15 minute.
5
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți tonul cu uleiul. Condimentează cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper. Gatiti tonul timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până când se face pe gustul dvs., cu 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
6
Se strecoară sosul de mentă printr-o sită într-o barcă de sos sau într-un bol de servire. Se amestecă menta rămasă. Treceți sosul cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Alternative de pește: macrou și somon sunt ambele suficient de aromate pentru a lua acest sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Recomandare de vin: căutați cel mai ușor și mai slab alb pe care îl puteți găsi; orice altceva va avea un timp greu cu menta. Încercați un vin pe bază de verdicchio din Italia sau un vinho verde din Portugalia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerdicchioVerdicchio
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista