Ton la grătar cu sos de mentă
Tonul la grătar cu sos de mentă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, mentă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort de cloud Blackberry cu fistic ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Tunan la grătar și creveți cu sos de dovleac de mentă, Tunan la grătar peste salată de orz cu Lămâie-Mentă, și Ton la grătar cu ceapă caramelizată, scorțișoară și mentă.
Instrucțiuni
Puneți 1/3 cană de mentă într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil. Într-o cratiță mică din oțel inoxidabil, aduceți apa la foc mic la foc moderat.
Se adaugă zahărul și se amestecă până se dizolvă complet. Se amestecă oțetul, usturoiul și 1/4 linguriță de sare.
Se toarnă amestecul peste mentă în castron.
Lăsați să stea 15 minute.
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți tonul cu uleiul. Condimentează cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper. Gatiti tonul timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până când se face pe gustul dvs., cu 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu rar.
Se strecoară sosul de mentă printr-o sită într-o barcă de sos sau într-un bol de servire. Se amestecă menta rămasă. Treceți sosul cu peștele.
Alternative de pește: macrou și somon sunt ambele suficient de aromate pentru a lua acest sos.
Recomandare de vin: căutați cel mai ușor și mai slab alb pe care îl puteți găsi; orice altceva va avea un timp greu cu menta. Încercați un vin pe bază de verdicchio din Italia sau un vinho verde din Portugalia.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.