Ton cu Jalapeingramboo smântână
Tonul cu smântână Jalapeimbroko ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $6.18 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ardei jalape, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Poppers de Jalapeno cu smântână și ceapă, Cilantro-jalape Latkes cu smântână Chipotle, și Enchiladas Veggie în sos de smântână jalapeno.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; pus deoparte.
Combinați pudra de chili și 1/4 linguriță de sare. Frecați tonul cu amestec de pudră de chili; se acoperă cu spray de gătit.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați ton. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de smântână.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.