Ton Caldine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ton Caldine. O porție conține 440 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ghimbir, păstăi de tamarind, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean, Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu coriandru usturoi Dressing (GF!) ... și Fave Five Friday: ton sănătos, și Ton Tataki alias ton ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, se toarnă 3/4 cană de apă clocotită peste păstăile de tamarind și se lasă deoparte să se înmoaie.
Combinați boabele de piper, semințele de coriandru și semințele de chimen într-o mașină de tocat condimente și măcinați până când sunt destul de fine.
Adăugați migdalele măcinate și macinați din nou scurt.
Adăugați turmericul în amestecul de condimente și lăsați-l deoparte.
Folosind un tocător de cartofi sau partea din spate a unei linguri de lemn, zdrobiți păstăile de tamarind (acum moi) pentru a elibera pulpa, amestecând pentru a se combina cu apa, care va deveni tulbure și un fel de maro-roz. Strecurați lichidul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic și aruncați păstăile. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, lată, la foc mediu, adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și un vârf mare de sare și gătiți ușor aproximativ 5 minute, până când începe să se înmoaie. Amestecați condimentele și gătiți încă câteva minute, până când sunt destul de parfumate.
Adăugați laptele de cocos, ardeii iute, 2/3 cană de apă de tamarind și sucul de lămâie și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, amestecând ocazional. Sareați ușor bucățile de ton și adăugați-le în tigaie, reducând focul la minim. Fierbeți până când tonul este doar gătit, 4 până la 5 minute, întorcând bucățile o dată la jumătate, astfel încât să se gătească uniform. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar și garnisiți cu coriandru.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.