Ton Ars Cu Salată De Grapefruit De Avocado
Tonul ars cu salată de Grapefruit de Avocado este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție conține 587 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, grapefruit roz, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Friptură De Avocado Kosher Și Ton Ars, Ton ars cu Avocado, și Tartar De Ton Ahi Ars Cu Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și membrana albă din grapefruit. Lucrând peste un filtru setat peste un castron, tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente în filtru. Strângeți sucul din membrane în castron (aruncați membranele); aveți nevoie de aproximativ 1/4 cană de suc (rezervați orice rest pentru alte utilizări). Faceți același lucru cu portocalele de sânge (dacă le-ați primit).
Adăugați suc de lămâie, mentă, șalotă și miere în sucul de grapefruit și amestecați.Cojiți și lăsați avocado; tăiați longitudinal în felii groase de 1/2 inch. Aranjați o mână de verdeață pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată sau cină și aranjați porții egale de segmente de grapefruit și felii de avocado deasupra.Lingura se îmbracă uniform peste salate.
Se adaugă sare și piper după gust.