Tonul ahi ars glazurat cu unt de Wasabi este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,93 USD pe porție. O porție conține 532 calorii, 42G de proteine, și 38g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă verde, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tunan ars în sos Wasabi, Salată De Ton Ars Wasabi, și Ton ars cu maioneză Wasabi.
Tonul Ahi poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosimbrox se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.