Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi)

Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi)
Tom Yum Goong (supă picantă de creveți Thailandezi) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 319 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pasta de chili prăjită, bucăți de lemongrass, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi), Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), și Tod mun Goong (prăjituri thailandeze cu pește și creveți ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și devein creveți, rezervând scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Combinați cojile de creveți și 6 căni de apă într-un cuptor olandez; aduceți la foc mic. Gatiti 1 ora. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați bulionul și restul de 3 1/2 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați galangal, lemongrass și frunze de tei de kaffir la tigaie; se fierbe 10 minute. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciuperci, pastă de chili, sos de pește și ardei iute; aduceți la fierbere. Amestecați creveții, ceapa verde și cilantro; gătiți 3 minute sau până când creveții sunt gata. Aruncați chiles. Se amestecă sucul de lămâie proaspăt. Polonic 2 cani supa în fiecare din 4 boluri; se presara uniform cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
6
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Prospera Pinot Grigio
Prospera Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista