Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi)

Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi)
Tom Yum Goong (supă picantă de creveți Thailandezi) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 319 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pasta de chili prăjită, bucăți de lemongrass, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi), Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), și Tod mun Goong (prăjituri thailandeze cu pește și creveți ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și devein creveți, rezervând scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Combinați cojile de creveți și 6 căni de apă într-un cuptor olandez; aduceți la foc mic. Gatiti 1 ora. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați bulionul și restul de 3 1/2 căni de apă într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați galangal, lemongrass și frunze de tei de kaffir la tigaie; se fierbe 10 minute. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ciuperci, pastă de chili, sos de pește și ardei iute; aduceți la fierbere. Amestecați creveții, ceapa verde și cilantro; gătiți 3 minute sau până când creveții sunt gata. Aruncați chiles. Se amestecă sucul de lămâie proaspăt. Polonic 2 cani supa în fiecare din 4 boluri; se presara uniform cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
6
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Prospera Pinot Grigio
Prospera Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista